Kyselina jablečná 100 g - diskuze
EAN: 745314307086
Nachází se v ovoci a nezralých hroznech (s vyzráváním se její obsah snižuje). Má nepříjemnou chuť, jež způsobuje pocit nezralosti a trpkosti, zejména u červených vín, kde ale může být biologickou fermentací přeměněna na příjemnější kyselinu mléčnou. Pro dokyselení se přidává v kombinaci 1:1 s kyselinou vinnou nebo samostatně v množství 89 g/hl.
Použití:
Do vína pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě. Lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.
V potravinách ma všestranné využití (nápoje, mošty, džusy, marmelády, cukroví, bonbony, ...). Je stabilní a dobře rozpustná ve vodě.
Dávkování:
89 g/100 l zvyšuje kyselinu o 1 g/l
lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.
Skladování:
Na tmavém, suchém a chladném místě. Pro další použití balení důkladně uzavřete.
Parametry
| Hmotnost CZ | 100 g |
Cena 25 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Kyselina jablečná 100 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Vinpur Special 50 g
Liquid putty for leather MAVI STEP Lea
FitoHill Proteina P 20 g
Chladící deska 151 x 1000 mm, zhora
Chladící deska 151 x 1000 zboku, A316,
MAVI STEP Leather Repair Cream 118 Bla
Dubové chipsy Hill Complex 2,5 kg
Klar Sol Super 1Kg
Oživovač plastů K2 BONO 300 ml K2 K15
Pedag Impregnace na boty Protector Foa
VinoGel 1 kg
MAVI STEP Teinture Artisanale Smooth L
























Přidat dotaz