Vegetables - Ferrandi Paris - diskuze
Výrobce: Flammarion
EAN: 9782081513426
Výrobní číslo: 9782081513426
FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts-dubbed the "Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper--provides the ultimate reference on cooking with vegetables. Infusing mealtimes with delicious vegetarian and flexitarian options has never been more important. Drawing on the expertise of the world-renowned professional culinary school FERRANDI Paris, this book offers a complete course on vegetables, with fifty step-by-step techniques for preparing, chopping, and cooking vegetables for optimal flavor, and more than seventy recipes. Following advice on how to equip your kitchen, the essential techniques cover everything from grating, seeding, and pureeing to poaching, blanching, and roasting more than eighty different vegetables varieties. The recipes--from smoothies, soups, and souffl s to curries, risottos, and tarts--lead aspiring chefs through every step,
Parametry
Autor | Ferrandi Paris |
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 304 |
Rok vydania | 2020 |
Rok vydání | Rok vydání |
Cena od 606 Kč - 659 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Vegetables - Ferrandi Paris
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Pojednání o případném pití vína - RabeHutchinson, T.; Hardy-Gould, J.; TrnovPaměti imaginárního kamarádaPod hladinou - Samolepková knížka
Stalin : Waiting for Hitler, 1929-1941The Widow
- Barton FionaRUBÁŠOVÁ TAŤÁNA William & Meriwether -Turner Toko-Pa: Přináležení - RozpomínSvědomí pamětiSlnovratkaJak na příšery
- Zbytovská DanieThe President is Missing
Přidat dotaz