Technologie v kostce - diskuze
Výrobce: RATIO
EAN: 9788090409361
Výrobní číslo: 9788090409361
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin.
Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.
Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin.
Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.
Parametry
| Autor | Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek |
| Jazyk | český |
| Počet stran | 152 |
| Rok vydania | 2019 |
| jazyk | cs |
Cena od 110 Kč - 159 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Technologie v kostce
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Kapounová Jana, Kapoun Pavel,: Bakalář
Signály z neznáma - Český komiks 1922–
Obżúbené babičkine zákusky
Hlavu vzhůru
Český jazyk pro 4.ročník gymnázií - Me
The Book of Hygge - The Danish Art of
Posters Harley Quinn - Baseball
Přirozené osvícení
Ultimate Spider man a spol. 5
Jungmann Jan: Smíchov - Město Za Újezd
Dejiny Uhorska ako ich nepoznáte Strat
Povaha změny - Bezpečnost, rizika a st

























Přidat dotaz