Technologie v kostce
Výrobce: RATIO
EAN: 9788090409361
Výrobní číslo: 9788090409361
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin.
Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.
Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin.
Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.
Parametry
Autor | Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek; Karel Štěpánek, Libuše Vodochodská; Štěpánek Karel |
Druh | 1920x1080 (FHD) |
ISBN | 978-80-904093-6-1 |
Jazyk | český; Česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 152; E |
Rok vydania | 2019 |
Rok vydání | Rok vydání; 2019 |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná |
Žánr | Žánr |
Cena od 111 Kč - 159 Kč v 6 obchodech
Obchody, které prodávají Technologie v kostce
Zobrazit historii ceny Technologie v kostce
Historie nejnižsí ceny Technologie v kostce. Porovnání obchodů, které prodávají Technologie v kostce.
Linc Vladimír, Kábele František: SlabiBlatný Marek: Psychologie CeloživotníhMuž, který si pletl manželku s kloboukŠpanielska konverzáciaSamolepková knížka VesmírHomines scientiarum IVOdysseusZvedavé rozprávky - Dana HlavatáCévní sonografie - repetitorium ultrazKlárka a 11 babiček
- Černá OlgaAlgebra 8 učebniceAlmanach českých šlechtických a rytířs