Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba) - diskuze
Výrobce: Flammarion
EAN: 9782080203663
Master the art of chocolate through one hundred fundamental step-by-step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites, and more). Each method is explained in text and photographs. More than one hundred recipes include the classics (Black Forest cake, profiteroles, molten chocolate cake), tarts and tartlets (chocolate-pear, nut-caramel), shared delights, teatime treats (macaroons, brownies, milk choc Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau od authora Frédéric Bau a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Frédéric Bau |
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 416 |
Rok vydania | 2018 |
Rok vydání | Rok vydání |
Typ | Typ |
Cena 674 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Posters Harley Quinn - BaseballUltimate Spider man a spol. 5Moje první zvířátka - LeporeloÚvod do sociologie hudbyKrtkův týdenKrálovství na konci cestyRukověť politikovaTučňák a polární zvířata - di Lorenzo ZOO - Samolepková knížka
- neuveStretnúť šťastieStarý Světlov
- Michálek LadislaSambo tu již nebydlí?
Přidat dotaz