SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba) - diskuze

Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba)
0
0 hodnocení

Výrobce: Flammarion

EAN: 9782080203663

Master the art of chocolate through one hundred fundamental step-by-step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites, and more). Each method is explained in text and photographs. More than one hundred recipes include the classics (Black Forest cake, profiteroles, molten chocolate cake), tarts and tartlets (chocolate-pear, nut-caramel), shared delights, teatime treats (macaroons, brownies, milk choc Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau od authora Frédéric Bau a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Parametry

AutorFrédéric Bau
Jazykanglický
NakladatelstvíNakladatelství
Počet stran416
Rok vydania2018
Rok vydáníRok vydání
TypTyp

Cena 674 Kč v 1 obchodě

Dotazy, recenze a diskuze k Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba)

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

  • Související položky