Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba)
Výrobce: Flammarion
EAN: 9782080203663
Master the art of chocolate through one hundred fundamental step-by-step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites, and more). Each method is explained in text and photographs. More than one hundred recipes include the classics (Black Forest cake, profiteroles, molten chocolate cake), tarts and tartlets (chocolate-pear, nut-caramel), shared delights, teatime treats (macaroons, brownies, milk choc Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau od authora Frédéric Bau a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Frédéric Bau |
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 416 |
Rok vydania | 2018 |
Rok vydání | Rok vydání |
Typ | Typ |
Cena 674 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba)
Zobrazit historii ceny Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba)
Historie nejnižsí ceny Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba). Porovnání obchodů, které prodávají Encyclopedia of Chocolate - Essential Recipes and Techniques (Bau Frederic)(Pevná vazba).
Úkoly a hry pro víly se spoustou samolTisíc myšlienok na každý deňMagické náramky s tajnou řečíApokalypsa a tarotToskánsko a UmbrieJan ReichTančím tak rychle, jak dokážuMatematika 8 - S komentářem pro učitelPrázdninové procvičování pro 2.ročník Jiří Brdečka
- Brdečková TerezaPuzzle - Divoká zvířataMysli si, čo chceš