Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies - Flammarion - diskuze
Výrobce: Flammarion
EAN: 9782080294678
Výrobní číslo: 9782080294678
The ultimate reference on hearty French charcuterie boards and other savory spreads from FERRANDI Paris. This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes with step-by-step instructions for preparing doughs, sausages, and a variety of meat and meatless spreads. Recipes are organized by category—pâtés, pies, and tarts; terrines and pressed meats; rillettes and pulled meats and fish; stuffed dishes; and cooked charcuterie. Written by the scho Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies - Flammarion od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 288 |
Rok vydania | 2023 |
Rok vydání | Rok vydání |
Žánr | Žánr |
Cena od 757 Kč - 962 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies - Flammarion
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
V kůži Woodyho AllenaAn Appetite for WonderPríbehy o integráloch - Riečan BeloslaUlysses - Sophie Joyce, James JoyceRed Famine : Stalin's War on Ukraine
The Ghost Writer - Roth PhilipJen hrobař zaplakalKrkonoše 1:100 000Akim Omalovánky A5 - Krtek a školaYankee Candle Aromatická svíčka ClassiOd A k B a zase zpátky - Warhol AndyMFP Paper s.r.o. Omalovánky MFP Pro ne
Přidat dotaz