Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies - Flammarion
Výrobce: Flammarion
EAN: 9782080294678
Výrobní číslo: 9782080294678
The ultimate reference on hearty French charcuterie boards and other savory spreads from FERRANDI Paris. This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes with step-by-step instructions for preparing doughs, sausages, and a variety of meat and meatless spreads. Recipes are organized by category—pâtés, pies, and tarts; terrines and pressed meats; rillettes and pulled meats and fish; stuffed dishes; and cooked charcuterie. Written by the scho Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies - Flammarion od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 288 |
Rok vydania | 2023 |
Rok vydání | Rok vydání |
Žánr | Žánr |
Cena od 757 Kč - 962 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies - Flammarion
Zobrazit historii ceny Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies - Flammarion
Historie nejnižsí ceny Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies - Flammarion. Porovnání obchodů, které prodávají Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies - Flammarion.
Dárek pro SáruHawking Stephen W.: My Brief HistoryPri káve o káve a kávovinách - Jozef APoetry 101: From Shakespeare and Rupi Botanický slovníkObżúbené babičkine zákuskyUmění - Kniha AktivitVatikánsky denník III - Karol SidorMoje první zvířátka - LeporeloAortální nedomykavost
- Vojáček Básnické juvenilie
- Orten JiříDobrý deň, opica Škorica - Peter Stoli