Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky - Stupka Petr, Eliášek Jan - diskuze
Výrobce: MCU
EAN: 9788073391188
Výrobní číslo: 9788073391195
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky - Petr Stupka, Jan Eliášek od authora Petr Stupka, Jan Eliášek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Petr Stupka |
Jazyk | česky |
Nakladatelství | MCU |
Počet stran | 76 |
Rok vydání | 2018 |
Vazba | brožovaná |
Žánr | Naučná |
Cena 116 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky - Stupka Petr, Eliášek Jan
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Grónské mýty a pověstiDaniel und das ägyptische GrabStalin : Waiting for Hitler, 1929-1941Numerologie od A do ZTisíc myšlienok na každý deňSpudveč! aneb 70 000 světelných letOmalovánky s vodovými barvami a štětceSamohlásky I. PS 5 pro SPU na 1. stupnUmění - Kniha AktivitLittle Grey CellsWohlleben Peter: Víš, Kde Jsou Děti StKant a Husserl o zkušenosti - Trnka Ja
Přidat dotaz