Základy hotelového a gastronomického manažmentu I - P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová - diskuze
Výrobce: Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá
EAN: 9788010038978
Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení. Zameriava sa na problematiku manažmentu hotelierstva a pohostinstva. Po jej preštudovaní získate predpoklady na kvalitný pracovný výkon v pohostinských podnikoch. Základy hotelového a gastronomického manažmentu I - P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová od authora P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová |
Jazyk | slovenský |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | Počet stran |
Rok vydania | 2022 |
Rok vydání | Rok vydání |
Žánr | Žánr |
Cena 432 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Základy hotelového a gastronomického manažmentu I - P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Whiskey in a Teacup - Witherspoon ReesDeníky. Výbor z let 1922-1964Stručný přehled anglické gramatiky (neVonná svíčka Yankee Candle Půlnoční JaRybáři a hastrmaniZvedavé rozprávky - Dana HlavatáMFP Vystřihovánky - Princezna DanielkaTesty 2017 z matematiky pro žáky 5. a Vegetariánský život - přednosti bezmasAlgebra 8 učebniceUmění milující laskavostiBěguni
Přidat dotaz