Vinařství Bystřický - Zweigeltrebe 2020 - diskuze
Výrobce: Vinařství Bystřický
EAN: 8594190029191
Vinařství Bystřický - Zweigeltrebe 2020
Plné a přitom svěží mladé rubínově červené víno zrající 20 měsíců na sudu. Bohatá ovocná chuť višňového kompotu, typické višňové aroma až jemná kořenitá vůně. Nefiltrováno a nečířeno. Naturální červené víno.
Metoda zrání Sur-lie
Sur-lie je prastará metoda zrání vína v přítomnosti kalu. Ve chvíli, kdy vinná kvasinka přemění všechen cukr na alkohol se rozkládá a stává se tak hlavní složkou kvasničných kalů. Pro dodržení správného technologického postupu je zapotřebí pravidelné promíchávání. Po ukončení kvašení celého procesu se již víno nefiltruje.
O vinařství
Vinařství Bystřický je malé vinařství z Bořetic na Jižní Moravě. Za tímto názvem stojí dva nadšenci do červených vín, přírody a chutného jídla - Vojta a Anička. Životní styl promítají i do svých produktů. O vinohrad pečují pouze za pomocí přírodních preparátů a o vína tak, aby ukázala sama, co v nich je. Ošetření vinic se proto provádí postřiky získaných macerací bylin - kopřiv a přesličky a biodynamickými preparáty.
Hrozny jsou zpracovávány co nejšetrnějšími postupy bez technologických zásahů a jsou minimálně filtrována. Na dubových sudech pak vína školí metodou sur lie minimálně 12 měsíců. Poté se nechávají zrát v lahvích do správné vitality. Díky minimálním zásahům a dlouhé macera
Plné a přitom svěží mladé rubínově červené víno zrající 20 měsíců na sudu. Bohatá ovocná chuť višňového kompotu, typické višňové aroma až jemná kořenitá vůně. Nefiltrováno a nečířeno. Naturální červené víno.
Metoda zrání Sur-lie
Sur-lie je prastará metoda zrání vína v přítomnosti kalu. Ve chvíli, kdy vinná kvasinka přemění všechen cukr na alkohol se rozkládá a stává se tak hlavní složkou kvasničných kalů. Pro dodržení správného technologického postupu je zapotřebí pravidelné promíchávání. Po ukončení kvašení celého procesu se již víno nefiltruje.
O vinařství
Vinařství Bystřický je malé vinařství z Bořetic na Jižní Moravě. Za tímto názvem stojí dva nadšenci do červených vín, přírody a chutného jídla - Vojta a Anička. Životní styl promítají i do svých produktů. O vinohrad pečují pouze za pomocí přírodních preparátů a o vína tak, aby ukázala sama, co v nich je. Ošetření vinic se proto provádí postřiky získaných macerací bylin - kopřiv a přesličky a biodynamickými preparáty.
Hrozny jsou zpracovávány co nejšetrnějšími postupy bez technologických zásahů a jsou minimálně filtrována. Na dubových sudech pak vína školí metodou sur lie minimálně 12 měsíců. Poté se nechávají zrát v lahvích do správné vitality. Díky minimálním zásahům a dlouhé macera
Dotazy, recenze a diskuze k Vinařství Bystřický - Zweigeltrebe 2020
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Tramín Červený 0,75l Znovín ZnojmoZnovín Müller Thurgau 12% 0,75lTinazzi Cuvée DOP 2018 0.75lBohemia Sekt Prestige Rosé Brut JakostTaittinger Brut Réserve boxCabernet Sauvignon rose brut 2013Bodegas Anadas Garnacha jakostni vino Rulandské bílé 0,75l Znovín ZnojmoHenri de Villamont Appellation BeauneMikrosvin Mikulov Ryzlink vlassky JakoFrankovka Pozdní sběr 0,75l Habánské SŠumivé víno se zlatem s dárkovou krabi
Přidat dotaz