Valdemar Grešík Džem Kiwi & Aloe - diskuze
Výrobce: Valdemar Grešík
EAN: 8595122315771
Složení: kiwi 65 %, třtinový cukr, aloe 6 %, želírovací prostředek citrusový pektin, koncentrát z citrónů
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 200 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také p
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 200 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také p
Parametry
- z toho cukry | 38,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 0,7 g |
Energie | 696 kJ/167 kcal |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Sacharidy | 38,8 g |
Sůl | 0,01 g |
Tuky | 0,3 g |
Výživové údaje na 100 gramů: |
Cena od 81 Kč - 89 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Valdemar Grešík Džem Kiwi & Aloe
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Bioláda meruňková BIO 230gBIG BOY Tuba big bueno jemný sladký líŠvestkový džem extra méně sladký 220 gDžem Královský rybíz 1kg (termostabilnNATU Karamella 140gDžem ovocný pomeranč a zázvor 284 g Džem Královská meruňka 1kg (termostabiDžem rakytníkový 175gDžem jahodový 340 g BIO DENNREEKoldokol Bioláda jahoda 230gDžem jahoda 284 g DALFOURDžem Královská jahoda 1kg (termostabil
Přidat dotaz