SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Valdemar Grešík Džem Kiwi & Aloe

Valdemar Grešík Džem Kiwi & Aloe
0
0 hodnocení

Výrobce: Valdemar Grešík

EAN: 8595122315771

Složení: kiwi 65 %, třtinový cukr, aloe 6 %, želírovací prostředek citrusový pektin, koncentrát z citrónů
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte! 

Balení: 200 g
 

 

Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také p

Parametry

- z toho cukry38,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,1 g
Alergeny14. Měkkýši a výrobky z nich
Bílkoviny0,7 g
Energie696 kJ/167 kcal
Kategorie produktuBez laktózy
Sacharidy38,8 g
Sůl0,01 g
Tuky0,3 g
Výživové údaje na 100 gramů:

Cena od 81 Kč - 89 Kč v 2 obchodech

Obchody, které prodávají Valdemar Grešík Džem Kiwi & Aloe

  • Historie ceny Valdemar Grešík Džem Kiwi & Aloe

Zobrazit historii ceny Valdemar Grešík Džem Kiwi & Aloe

Historie nejnižsí ceny Valdemar Grešík Džem Kiwi & Aloe. Porovnání obchodů, které prodávají Valdemar Grešík Džem Kiwi & Aloe.

  • Související položky