Technologie v kostce
Výrobce: RATIO
EAN: 9788090409361
Výrobní číslo: 9788090409361
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin.
Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.
Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin.
Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.
Parametry
| Autor | Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek |
| Jazyk | český |
| Počet stran | 152 |
| Rok vydania | 2019 |
| jazyk | cs |
Cena od 110 Kč - 159 Kč v 5 obchodech
Obchody, které prodávají Technologie v kostce
Zobrazit historii ceny Technologie v kostce
Historie nejnižsí ceny Technologie v kostce. Porovnání obchodů, které prodávají Technologie v kostce.
Člověk a jeho svět pro 5.ročník ZŠ
New Headway Elementary Third Edition W
Mrtvý muž
Aspekte neu B1+ Arbeitsbuch, CD
Hodiny z olova - Denemarková Radka
Píseň tichého sněhu
Tichý blázen
Hutchinson, T.; Hardy-Gould, J.; Trnov
Příběhy z přístavů, moří a oceánů
Mysli si, čo chceš
Akim Omalovánky A5 - Krtek a škola
Slovenské dejiny V




























