Suroviny UO cukrář - diskuze
Výrobce: INFORMATORIUM
EAN: 9788073331085
Výrobní číslo: 9788073331085
5., aktualizované vydání. Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin. Kapitoly v knize: Potravinářská prvovýroba a výroba Složení a vlastnosti poživatin Nauka o výživě Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování potravin. Skladování a konzervování potravin Cukry a ostatní sladidla Obiloviny Škroby Vejce Mléko a mléčné výrobky Tuky Ovoce a ovocné výrobky Jádroviny a olejnatá semena Kakao a čokoláda Pochutiny Nápoje Želírovací látky Kypřicí prostředky Surovinové směsi a přípravky Přídatné látky Obalové materiály Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních odborných učilišť oboru Cukrář, Cukrářka.
Parametry
Autor | Ludvík Bláha; Ludvík Bláha, autorů kolektiv; František Šrek |
Druh | Kniha |
ISBN | 978-80-7333-108-5 |
Jazyk | český; Česky; česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství; Informatorium |
Počet stran | 216; 214 |
Rok vydania | 2014 |
Rok vydání | Rok vydání; 2014; 2017 |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná; brožovaná bez přebalu |
jazyk | cs |
Žánr | Žánr; Učebnice |
Cena od 280 Kč - 349 Kč v 8 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Suroviny UO cukrář
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Little Lord Fauntleroy - Frances HodgsNórsko-slovenský slovensko-nórsky šikoDárek pro SáruMurakami Haruki: The Wind-up Bird ChroInspirační vymalovánky Cesta k sobě, lPočítanie Rozkladacia knižka pre najmeJak zvládnout syndrom vyhoření - NajděThe Art of the Start 2.0 : The Time-TeEnglish Vocabulary in Use Elementary wKvadratúra kruhuBlíženciMFP Vystřihovánky - Princezna Jolanka
Přidat dotaz