Suroviny UO cukrář
Výrobce: INFORMATORIUM
EAN: 9788073331085
Výrobní číslo: 9788073331085
5., aktualizované vydání. Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin. Kapitoly v knize: Potravinářská prvovýroba a výroba Složení a vlastnosti poživatin Nauka o výživě Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování potravin. Skladování a konzervování potravin Cukry a ostatní sladidla Obiloviny Škroby Vejce Mléko a mléčné výrobky Tuky Ovoce a ovocné výrobky Jádroviny a olejnatá semena Kakao a čokoláda Pochutiny Nápoje Želírovací látky Kypřicí prostředky Surovinové směsi a přípravky Přídatné látky Obalové materiály Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních odborných učilišť oboru Cukrář, Cukrářka.
Parametry
Autor | Ludvík Bláha; Ludvík Bláha, autorů kolektiv; František Šrek |
ISBN | 978-80-7333-108-5 |
Jazyk | český; Česky; česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Informatorium |
Počet stran | 216; 214 |
Rok vydania | |
Rok vydání | 2014 |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná |
jazyk | cs |
Žánr | zjednodušená četba; Učebnice |
Cena od 289 Kč - 349 Kč v 6 obchodech
Obchody, které prodávají Suroviny UO cukrář
Zobrazit historii ceny Suroviny UO cukrář
Historie nejnižsí ceny Suroviny UO cukrář. Porovnání obchodů, které prodávají Suroviny UO cukrář.