Suroviny UO cukrář - diskuze
Výrobce: INFORMATORIUM
EAN: 9788073331085
Výrobní číslo: 9788073331085
5., aktualizované vydání. Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin. Kapitoly v knize: Potravinářská prvovýroba a výroba Složení a vlastnosti poživatin Nauka o výživě Znaky jakosti potravin. Příčiny znehodnocování potravin. Skladování a konzervování potravin Cukry a ostatní sladidla Obiloviny Škroby Vejce Mléko a mléčné výrobky Tuky Ovoce a ovocné výrobky Jádroviny a olejnatá semena Kakao a čokoláda Pochutiny Nápoje Želírovací látky Kypřicí prostředky Surovinové směsi a přípravky Přídatné látky Obalové materiály Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních odborných učilišť oboru Cukrář, Cukrářka.
Parametry
| Autor | Ludvík Bláha; František Šrek |
| Jazyk | český; česky |
| Nakladatelství | Informatorium |
| Počet stran | 216 |
| Rok vydania | 2014 |
| Rok vydání | 2014 |
| Vazba | brožovaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 297 Kč - 349 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Suroviny UO cukrář
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Tvořivá hra - Beránková Eva
Všechna malá zvířátka
Ostatní Lepidlo s glitry - červené 40
Anglicko-český, česko-anglický kapesní
Mark Twain Autobiografie I - Mark Twai
Velká knížka pro šikovné ruce
-
Arc of a Scythe 2: Thunderhead
The Imaginary World of ...
Kniha zdravého života - Michail Tombak
Z Aeskulapovy druhé kapsy
SCHNEIDER LIANE Conni v kadeřnictví
Think Level 5 Teacher's Book

























Přidat dotaz