Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - diskuze
Výrobce: Fortuna
EAN: 9788073730321
Výrobní číslo: 9788073730321
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
| Autor | Hana Sedláčková |
| Jazyk | česky; český |
| Nakladatelství | Fortuna |
| Počet stran | 96 |
| Rok vydania | 2008 |
| Rok vydání | 2008 |
| Vazba | brožovaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 174 Kč - 209 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Babičkina lekáreň nad zlato
MFP Vystřihovánky - Princezna Jolanka
Čtyřlístek pro štěstí
Paměti imaginárního kamaráda
Dobrý deň, opica Škorica - Peter Stoli
Nehojace sa rany
Divoké karty
- Martin George R.
Písanka pro prvňáky
- neuveden
Jan Reich
Muž vejde do pokoje
Svoboda Miroslav: Veterinární medicína
Kódy vědomí

























Přidat dotaz