PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m - diskuze
Výrobce: Profikoření
Vepřová střeva zasolená kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: jelita a točený salám
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 36/38
Průměr střev po naplnění: 3,6 až 3,8 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 45,7 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: jelita a točený salám
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 36/38
Průměr střev po naplnění: 3,6 až 3,8 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 45,7 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 363 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
TESCOMA dóza FRESHBOX 3.0 l, čtvercováZwilling Gusto skleněná dóza obdelník Box na svačinu Stanley Iconic Classic VIGO SÁČKY DO KOŠŮ S UCHY 35L/26KS, S Berlingerhaus Dóza na potraviny sada 3MIJ Set misek Cherry Blossom s hůlkamiMiska 11 cm Blomus SABLO - béžovošedáVIGO PYTEL DO ODP.KOŠŮ LDPE VIGO,60L/1Tefal Master Seal Micro Dóza ObdélníkoMushie kulatá miska 2 ks - Powder BlueČerno-šedá keramická servírovací mísa Zwilling Fresh & Save, sada 3 vakuovac
Přidat dotaz