PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m
Výrobce: Profikoření
Vepřová střeva zasolená kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: jelita a točený salám
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 36/38
Průměr střev po naplnění: 3,6 až 3,8 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 45,7 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: jelita a točený salám
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 36/38
Průměr střev po naplnění: 3,6 až 3,8 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 2 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 45,7 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 363 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m
Zobrazit historii ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m
Historie nejnižsí ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m. Porovnání obchodů, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 36/38 EU svazek 91,4 m.
Dóza na potraviny sada 3 ks Carbon PROSamolepící folie 1,5 x 0,33 metrůVIGO PYTEL DO ODP.KOŠŮ LDPE VIGO,60L/1Zwilling vakuovací box na svačinu FresSada 5 dóz se stojanem Joseph Joseph PMiska 20 cm Blomus SABLO - béžovošedáZwilling Gusto skleněná dóza čtvercováMIJ Set misek Starburst Design 300 ml Cukrářské droždí Amonium 30g - Monacodóza DECO CHEF 0,5l - proužky CURVERLžička na krmení 2x Set 4+m Pastelově Mísa Cactus! - Alessi