PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m - diskuze
Výrobce: Profikoření
Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 28/30
Průměr střev po naplnění: 2,8 až 3 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 3 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 30,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 28/30
Průměr střev po naplnění: 2,8 až 3 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 3 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 30,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Černo-šedá keramická servírovací mísa Dóza Gdynia párty 3 příčkyBANQUET Party box CULINARIA 40 x 28 x MIJ Set misek Cherry Blossom s hůlkamiSamolepící folie 1,5 x 0,33 metrůDóza HELSINKI 150ml číráTESCOMA dóza na potraviny MONTI 1.8 lČerná kameninová servírovací mísa s vnVIGO SÁČKY DO KOŠŮ S UCHY 60L/18KS, S Lunch box Food à porter červená, AlessTESCOMA dóza 4FOOD 2.0 lZwilling Gusto skleněná dóza obdelník
Přidat dotaz