PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Výrobce: Profikoření
Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 28/30
Průměr střev po naplnění: 2,8 až 3 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 3 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 30,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 28/30
Průměr střev po naplnění: 2,8 až 3 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 3 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 30,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Obchody, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Aktuálně nenabízejí žádné obchody.
Dříve prodávaly obchody:
ProfikoreniZobrazit historii ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Historie nejnižsí ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m. Porovnání obchodů, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m.
Tefal Master Seal Fresh Dóza ObdélníkoTESCOMA dóza PAPU PAPI 200 ml, 2 ks, mZwilling sada 3 skleněných vakuovacíchČerná kameninová miska s vnitřní glazuMísa Cactus! 21 cm černá, AlessiZWILLING Multifunkční miska/dóza, 1,4 Černo-šedá keramická servírovací mísa MIJ Sand Fade Velká mísa 22 cmDóza HELSINKI 300ml číraŠedá kameninová servírovací mísa s vniZwilling Gusto skleněná dóza kulatá 1,Středová mísa Joy n. 1 černá, Alessi C