PROFIKORENI - Střevo na párky kolagenní 22mm Fine-C kulérové 1ks - diskuze
Výrobce: Profikoření
Střevo na párky / jedlé kolagenní / kulérové 22mm/14,3m
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: ideální na uzené párky, pro párky vařené v páře a sušené
Pro výrobu: Vídeňské párky, hot dog, grilovací párky, kabanos, frankfurtské párky, jemné párky, klobásky aj.
Propustnost: ANO
Smrštitelnost: NE
Teplota pro vaření max.: 75°C
Teplota pro uzení max.: 75°C
Konzumace: jedlé
Průměr obalu po naplnění: 2,2 cm
Délka: 1 ks = Jeden roubík = délka 14,3 m
Barva: kulérová
Složení: hovězí kolagen
Úprava: řásněný roubík s otevřeným koncem
Vlastnosti obalu:
vynikající zpracování
optimální pohlcování kouře
regulovatelná kvalita „skusu“ splňující očekávání zákazníků
stálá barva a vůně
Postup zpracování:
Máčení obalů před plněním: Roubíky nenamáčíme dopředu.
Uzení a chlazení: Výrobky se udí v kouři a vaří se v páře při max. teplotě 75 °C. Po
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: ideální na uzené párky, pro párky vařené v páře a sušené
Pro výrobu: Vídeňské párky, hot dog, grilovací párky, kabanos, frankfurtské párky, jemné párky, klobásky aj.
Propustnost: ANO
Smrštitelnost: NE
Teplota pro vaření max.: 75°C
Teplota pro uzení max.: 75°C
Konzumace: jedlé
Průměr obalu po naplnění: 2,2 cm
Délka: 1 ks = Jeden roubík = délka 14,3 m
Barva: kulérová
Složení: hovězí kolagen
Úprava: řásněný roubík s otevřeným koncem
Vlastnosti obalu:
vynikající zpracování
optimální pohlcování kouře
regulovatelná kvalita „skusu“ splňující očekávání zákazníků
stálá barva a vůně
Postup zpracování:
Máčení obalů před plněním: Roubíky nenamáčíme dopředu.
Uzení a chlazení: Výrobky se udí v kouři a vaří se v páře při max. teplotě 75 °C. Po
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 124 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Střevo na párky kolagenní 22mm Fine-C kulérové 1ks
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Krémová kameninová mísa na salát Bitz Dózy Light My Fire Oval BIO 2-pack BarMushie - hranatý talíř 2ks - CloudDóza Square Brabantia šedé víko 0,7 lZwilling Gusto skleněná dóza čtvercováZwilling vakuovací dóza Fresh & Save, Zwilling Gusto skleněná dóza obdelník Tefal Master Seal Fresh Dóza ObdélníkoGUZZANTI vakuovací nádoby GZ 3062Dóza Gdynia párty 3 příčkyIrca Pasta Dama Top 5kgStředová mísa Joy n. 1 nerez, Alessi C
Přidat dotaz