PROFIKORENI - Skopová střeva zasolená kalibr 19/21 A, svazek 91,4 m - diskuze
Výrobce: Profikoření
Skopová střeva zasolená kalibr 19/21, svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky vídeňské, debrecínky, vinná klobása aj.
Druh střev: přírodní skopová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 19/21
Průměr střev po naplnění: 1,9 až 2,1 cm
Délka celého svazku: 91,4 m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 5-6 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 16,6 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubi
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky vídeňské, debrecínky, vinná klobása aj.
Druh střev: přírodní skopová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 19/21
Průměr střev po naplnění: 1,9 až 2,1 cm
Délka celého svazku: 91,4 m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 5-6 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 16,6 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubi
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 451 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Skopová střeva zasolená kalibr 19/21 A, svazek 91,4 m
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Samolepící folie 1,5 x 0,33 metrůChicco Jídelní Set Chicco Baby HugZwilling Fresh & Save, vakuovací uzávěGUZZANTI vakuovací nádoby GZ 3061Šedá kameninová salátová mísa s vnitřnZwilling Gusto skleněná dóza kulatá 1,CURVER DECO CHEF dóza 2L - květyDózy Light My Fire SnapBox Original BIZwilling sada 3 skleněných vakuovacíchLžička na krmení 2x Set 4+m Pastelově Plastový chlebník Mňam - AlessiLunch box Food à porter červená, Aless
Přidat dotaz