PROFIKORENI - Skopová střeva zasolená kalibr 19/21 A, svazek 91,4 m
Výrobce: Profikoření
Skopová střeva zasolená kalibr 19/21, svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky vídeňské, debrecínky, vinná klobása aj.
Druh střev: přírodní skopová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 19/21
Průměr střev po naplnění: 1,9 až 2,1 cm
Délka celého svazku: 91,4 m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 5-6 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 16,6 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubi
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky vídeňské, debrecínky, vinná klobása aj.
Druh střev: přírodní skopová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 19/21
Průměr střev po naplnění: 1,9 až 2,1 cm
Délka celého svazku: 91,4 m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 5-6 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 16,6 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubi
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 451 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají PROFIKORENI - Skopová střeva zasolená kalibr 19/21 A, svazek 91,4 m
Zobrazit historii ceny PROFIKORENI - Skopová střeva zasolená kalibr 19/21 A, svazek 91,4 m
Historie nejnižsí ceny PROFIKORENI - Skopová střeva zasolená kalibr 19/21 A, svazek 91,4 m. Porovnání obchodů, které prodávají PROFIKORENI - Skopová střeva zasolená kalibr 19/21 A, svazek 91,4 m.
Šedá kameninová mísa s vnitřní glazuroTESCOMA dóza PAPU PAPI 250 ml, 2 ks, rStředová mísa Joy n. 1 černá, Alessi CBANQUET 8-dílná sada smaltovaných miseTradgard Dřevěný PIKNIK set - 200CMZwilling vakuovací box na svačinu FresČerná kameninová servírovací mísa s vnMiska plast 24cmČerná kameninová servírovací mísa s vnMísa na ovoce Joy n.11 nerez, Alessi CMiska plast 16cmModrá keramická miska Bloomingville Sa