PROFIKORENI - Hovězí střeva zasolená kalibr 38/40 svazek 30 m - diskuze
Výrobce: Profikoření
Hovězí střeva zasolená kalibr 38/40, svazek 30 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: točený salám, jelita
Druh střev: přírodní hovězí střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 38/40
Průměr střev po naplnění: 3,8 až 4 cm
Délka celého svazku: 30 m
Počet kusů střev ve svazku: 3 až 6 ks střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 4 m
Spotřeba střeva na výrobu: orientačně 1,5 m na 1 kg díla
Spotřeba díla na celý svazek: orientačně 20 kg
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme začít plnit (nará?
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: točený salám, jelita
Druh střev: přírodní hovězí střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 38/40
Průměr střev po naplnění: 3,8 až 4 cm
Délka celého svazku: 30 m
Počet kusů střev ve svazku: 3 až 6 ks střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 4 m
Spotřeba střeva na výrobu: orientačně 1,5 m na 1 kg díla
Spotřeba díla na celý svazek: orientačně 20 kg
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme začít plnit (nará?
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 274 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Hovězí střeva zasolená kalibr 38/40 svazek 30 m
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Sada 3 dóz se stojanem Joseph Joseph PIrca Pasta Dama Top 5kgBéžová keramická servírovací mísa MIJ Zwilling vakuovací dóza Fresh & Save, Tierra Verde Casa Organica Kapsa na ucTefal Master Seal Micro Dóza ObdélníkoDóza HELSINKI 150ml číráMísa na ovoce Joy n.11 zlatá, Alessi CMiska plast 26cmMIJ Set misek Starburst Design 300 ml Tescoma dóza FRESHBOX GLASS 1.5 l, obdChicco Jídelní Set Chicco Baby Hug
Přidat dotaz