PROFIKORENI - Hovězí střeva zasolená kalibr 38/40 svazek 30 m
Výrobce: Profikoření
Hovězí střeva zasolená kalibr 38/40, svazek 30 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: točený salám, jelita
Druh střev: přírodní hovězí střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 38/40
Průměr střev po naplnění: 3,8 až 4 cm
Délka celého svazku: 30 m
Počet kusů střev ve svazku: 3 až 6 ks střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 4 m
Spotřeba střeva na výrobu: orientačně 1,5 m na 1 kg díla
Spotřeba díla na celý svazek: orientačně 20 kg
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme začít plnit (nará?
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: točený salám, jelita
Druh střev: přírodní hovězí střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 38/40
Průměr střev po naplnění: 3,8 až 4 cm
Délka celého svazku: 30 m
Počet kusů střev ve svazku: 3 až 6 ks střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 4 m
Spotřeba střeva na výrobu: orientačně 1,5 m na 1 kg díla
Spotřeba díla na celý svazek: orientačně 20 kg
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme začít plnit (nará?
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 274 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají PROFIKORENI - Hovězí střeva zasolená kalibr 38/40 svazek 30 m
Zobrazit historii ceny PROFIKORENI - Hovězí střeva zasolená kalibr 38/40 svazek 30 m
Historie nejnižsí ceny PROFIKORENI - Hovězí střeva zasolená kalibr 38/40 svazek 30 m. Porovnání obchodů, které prodávají PROFIKORENI - Hovězí střeva zasolená kalibr 38/40 svazek 30 m.
Mísa na ovoce Joy n.11 zlatá, Alessi CVIGO PYTEL DO ODP.KOŠŮ LDPE VIGO,60L/1TESCOMA dóza na sušené mléko PAPU PAPIMiska 20 cm Blomus SABLO - béžovošedáVIGO PYTEL DO ODP.KOŠŮ LDPE VIGO,60L/1Středová mísa Joy n. 1 nerez, Alessi CČerná kameninová miska s vnitřní glazuBANQUET Termohrnec 3,5L Culinaria s poBANQUET Party box CULINARIA 40 x 28 x Twistshake Plnitelná Kapsička 3X220 MlZwilling Fresh & Save, vakuovací uzávěTESCOMA cestovní miska PAPU PAPI, se l