PROFIKORENI - Hovězí deník IA 100 - 120, délka 80 cm - diskuze
Výrobce: Profikoření
Hovězí střeva zasolená, deník 100 - 120 délka 80 cm
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: tlačenka
Druh střev: přírodní hovězí deník zasolený
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 100 - 120
Průměr střev po naplnění: 10 až 12 cm
Délka jednoho kusu: 80 m
Spotřeba díla na celý kus: orientačně 6,5 kg
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme začít plnit (narážet) pomocí plničky klobás, mlýnku na maso s plničem, narážečky apod.
Uchování: Střeva, která nám zůstanou nevyužitá, přesolíme, necháme okapat a uchováme
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: tlačenka
Druh střev: přírodní hovězí deník zasolený
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 100 - 120
Průměr střev po naplnění: 10 až 12 cm
Délka jednoho kusu: 80 m
Spotřeba díla na celý kus: orientačně 6,5 kg
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme začít plnit (narážet) pomocí plničky klobás, mlýnku na maso s plničem, narážečky apod.
Uchování: Střeva, která nám zůstanou nevyužitá, přesolíme, necháme okapat a uchováme
Cena 50 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k PROFIKORENI - Hovězí deník IA 100 - 120, délka 80 cm
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
VOLTRONIC® Vánoční světelný déšť 200 LBanquet Pánev Na Palačinku S NepřilnavThermopad ohřívací vložka chodidel - vPerly dekorační 144ks d8mm mruňkové krPerly dekorační 120ks d10mm stříbrné kmiska servírovací 9cm porcelán BÍ mix Němý sluha, bílý mat / tmavé dřevo AutVonná svíčka WoodWick Kokosový ostrov,Ohříváček gelový sáček reaktivačníVajíčko 10cm polystyrenSada 4 příborů z nerezové oceli WMF NuDe Gusto Univerzální ostřič nožů WB-00
Přidat dotaz