SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Proč se klepou řízky

Proč se klepou řízky
0
0 hodnocení

Výrobce: Dokořán, s.r.o.

EAN: 9788076750869

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, ale zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení, přes to, proč se řízky mají naklepat, až po to proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost. Součástí knihy je kompletní seznam těchto aditiv řazený podle jejich kódů s popisem původu a technologické funkce.

Cena od 176 Kč - 232 Kč v 1 obchodě

Obchody, které prodávají Proč se klepou řízky

  • Historie ceny Proč se klepou řízky

Zobrazit historii ceny Proč se klepou řízky

Historie nejnižsí ceny Proč se klepou řízky. Porovnání obchodů, které prodávají Proč se klepou řízky.

  • Související položky