Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g - diskuze
Výrobce: PROBIO
EAN: 8595582403148
Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka
Složení: Chlebová žitná mouka* 100%
*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
Balení: Papírový obal
Vlastnosti a výhody: Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba vám přinášíme chlebové bio mouky. Chlebová mouka má ve srovnání s klasickou moukou tmavší barvu a hrubší strukturu, tak aby vázala více vody a těsta z ní tak byla tažnější. Je vhodná k pečení v domácích pekárnách i v peci či troubě.
Recept na žitno - pšeničný chléb:
Ingredience:
800 g žitné mouky chlebové
200 g pšeničné mouky chlebové
5 g kmínu
25 g soli
25 g droždí
30 ml octa
800 ml vlažné vody
žitná mouka na vysypání forem
Postup:
Do mísy nalijeme vodu a přidáme ostatní suroviny. Promícháme vařečkou nebo pomocí robota a dohladka vypracované těsto necháme v míse 30 min zrát. Po vyzrání rozdělíme těsto na díly podle velikosti forem. Těsto bude lepivé. Díly rukama zformujeme na válu pomoučeném žitnou moukou do tvaru válečku. Forma má být zhruba z poloviny plná.
Těsto necháme ve formách asi 30 min kynout. Poté chleby ve formách vložíme do zap?
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka
Složení: Chlebová žitná mouka* 100%
*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
Balení: Papírový obal
Vlastnosti a výhody: Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba vám přinášíme chlebové bio mouky. Chlebová mouka má ve srovnání s klasickou moukou tmavší barvu a hrubší strukturu, tak aby vázala více vody a těsta z ní tak byla tažnější. Je vhodná k pečení v domácích pekárnách i v peci či troubě.
Recept na žitno - pšeničný chléb:
Ingredience:
800 g žitné mouky chlebové
200 g pšeničné mouky chlebové
5 g kmínu
25 g soli
25 g droždí
30 ml octa
800 ml vlažné vody
žitná mouka na vysypání forem
Postup:
Do mísy nalijeme vodu a přidáme ostatní suroviny. Promícháme vařečkou nebo pomocí robota a dohladka vypracované těsto necháme v míse 30 min zrát. Po vyzrání rozdělíme těsto na díly podle velikosti forem. Těsto bude lepivé. Díly rukama zformujeme na válu pomoučeném žitnou moukou do tvaru válečku. Forma má být zhruba z poloviny plná.
Těsto necháme ve formách asi 30 min kynout. Poté chleby ve formách vložíme do zap?
Cena 182 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Ošatka ratanová na kynutí baget 44x8x6Forma na chleba Tefal La Recyclé J5707Chléb a bageta sada na pečení Lékué 3 Orion CZ Ošatka rattan oválná 24x18,5xOšatka rattan oválná 43x16x7 cm ORIONOšatka rattan obdélníková 28x17,5x8,5 Ošatka rattan oválná HOME MADE 32x15x9DOVES FARM-FREEE Chlebová směs Bílá beSilikonová nádoba na přípravu chleba LOšatka rattan - kulatá 21cm OrionOrion Ošatka rattan oválná 28 cmOšatka ratanová na kynutí chleba 25x9x
Přidat dotaz