Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g
Výrobce: PROBIO
EAN: 8595582403148
Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka
Složení: Chlebová žitná mouka* 100%
*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
Balení: Papírový obal
Vlastnosti a výhody: Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba vám přinášíme chlebové bio mouky. Chlebová mouka má ve srovnání s klasickou moukou tmavší barvu a hrubší strukturu, tak aby vázala více vody a těsta z ní tak byla tažnější. Je vhodná k pečení v domácích pekárnách i v peci či troubě.
Recept na žitno - pšeničný chléb:
Ingredience:
800 g žitné mouky chlebové
200 g pšeničné mouky chlebové
5 g kmínu
25 g soli
25 g droždí
30 ml octa
800 ml vlažné vody
žitná mouka na vysypání forem
Postup:
Do mísy nalijeme vodu a přidáme ostatní suroviny. Promícháme vařečkou nebo pomocí robota a dohladka vypracované těsto necháme v míse 30 min zrát. Po vyzrání rozdělíme těsto na díly podle velikosti forem. Těsto bude lepivé. Díly rukama zformujeme na válu pomoučeném žitnou moukou do tvaru válečku. Forma má být zhruba z poloviny plná.
Těsto necháme ve formách asi 30 min kynout. Poté chleby ve formách vložíme do zap?
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka
Složení: Chlebová žitná mouka* 100%
*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
Balení: Papírový obal
Vlastnosti a výhody: Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba vám přinášíme chlebové bio mouky. Chlebová mouka má ve srovnání s klasickou moukou tmavší barvu a hrubší strukturu, tak aby vázala více vody a těsta z ní tak byla tažnější. Je vhodná k pečení v domácích pekárnách i v peci či troubě.
Recept na žitno - pšeničný chléb:
Ingredience:
800 g žitné mouky chlebové
200 g pšeničné mouky chlebové
5 g kmínu
25 g soli
25 g droždí
30 ml octa
800 ml vlažné vody
žitná mouka na vysypání forem
Postup:
Do mísy nalijeme vodu a přidáme ostatní suroviny. Promícháme vařečkou nebo pomocí robota a dohladka vypracované těsto necháme v míse 30 min zrát. Po vyzrání rozdělíme těsto na díly podle velikosti forem. Těsto bude lepivé. Díly rukama zformujeme na válu pomoučeném žitnou moukou do tvaru válečku. Forma má být zhruba z poloviny plná.
Těsto necháme ve formách asi 30 min kynout. Poté chleby ve formách vložíme do zap?
Cena 185 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g
Zobrazit historii ceny Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g
Historie nejnižsí ceny Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g. Porovnání obchodů, které prodávají Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g.
Ošatka ratanová na kynutí chleba 23x23Vak na pečivo bavlna 40x40 cm ORIONDOVES FARM-FREEE Chlebová směs Bílá beOšatka ratanová na kynutí chleba 25x9xForma na biskupský chlebíček Toro ( 39Ošatka rattan kulatá pr. 21 cm SRDCE OOšatka ratan, oválná 26x16x9cm - OrionForma na biskupský chlebíček Burgundy Ošatka rattan oválná 20x15x8 cm ORIONForma na chleba Tefal La Recyclé J5707Silikonová nádoba na přípravu chleba LOrion Ošatka rattan oválná 28 cm