Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce - diskuze
Výrobce: Parta
EAN: 9788073201906
Výrobní číslo: 9788073201906
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
Parametry
Autor | Marie Šebelová |
ISBN | 978-80-7320-261-3 |
Jazyk | Česky; český |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 116 |
Rok vydania | 2013 |
Rok vydání | 2013; Rok vydání |
Vazba | brožovaná |
Žánr | Žánr |
Cena od 199 Kč - 248 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Potraviny a výživa – učebnice pro oborná učiliště Kuchařské práce
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Časopis Raketa č. 19 - KoloPaperblanks zápisník Blue Cats and ButStrážce saduWilhelm TellFolk CultureWhiskey in a Teacup - Witherspoon ReesToulky českou minulostí 2 - Od časů PřExhumace - Kahuda VáclavBratři Youngové - bratři, kteří stvořiStrawberry Shortcake - obtáhni a vykreElektrické lokomotivy - Jednoduché vysStretnúť šťastie
Přidat dotaz