Nový encyklopedický slovník gastronomie, LľŽ - Jiří Černý - diskuze
Výrobce: RATIO
EAN: 9788086351117
Výrobní číslo: 9788086351117
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Parametry
| jazyk | cs |
Cena od 236 Kč - 299 Kč v 4 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Nový encyklopedický slovník gastronomie, LľŽ - Jiří Černý
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Srovnání aktuálního členění v češtině
Ada aneb Žár
- Nabokov Vladimir
Helma hrůzy
- Pelevin Viktor
Ohnivý most
- Šnajdr Miroslav
Vodácký zpěvník
The Inheritance of Loss
Svět čísel a tvarů Prac.seš.3
Maluj vodou a barvy nepotřebuješ Sofie
Sága o Hervaře - komentáře
- Koz
Seven Stones to Stand or Fall : A Coll
Marie a Magdalény
- Horňáková-Ci
Velké záhady Protektorátu - Vladimír L

























Přidat dotaz