Nový encyklopedický slovník gastronomie, LľŽ - Jiří Černý - diskuze
Výrobce: RATIO
EAN: 9788086351100
Výrobní číslo: 9788086351117
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Parametry
Autor | Jiří Černý |
Druh | 320 x 240 |
ISBN | 978-80-86351-10-0 |
Jazyk | český; Česky |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 224; 232 |
Rok vydania | 2005 |
Rok vydání | Rok vydání |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná |
Žánr | Žánr |
Cena od 228 Kč - 268 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Nový encyklopedický slovník gastronomie, LľŽ - Jiří Černý
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Tanec na paletěZ Aeskulapovy druhé kapsyPes - Velký Blok AktivitTrhlina ve stvoření světa
- GleiHelma hrůzy
- Pelevin ViktorBisoni 001Český Krumlov - Město mystické růžeMuž, který si pletl manželku s kloboukPri káve o káve a kávovinách - Jozef AIustus 2CA modul Irdeto EuroCAM+ SmardTVEnglish File Third Edition Upper Inter
Přidat dotaz