Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking (Myhrvold Nathan)(Pevná vazba)
Výrobce: The Cooking Lab
EAN: 9781734386141
Winner of the 2012 James Beard Award for Cookbook of the Year, inducted into the Gourmand Cookbook Hall of Fame, and named one of the best cookbooks of the century by the New Yorker, its six volumes explore the history of cuisine and explain the science of cooking in a way that’s accessible to both professional chefs and home cooks. Created by a team of scientists, chefs, editors, and writers, these volumes explore research spanning the field of culinary science with careful attention to practicality and applicability in the kitchen. Through gorgeous photographs and otherworldly techniques, th Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold od authora Nathan Myhrvold a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Nathan Myhrvold |
Jazyk | anglický |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 2400 |
Rok vydania | 2021 |
Rok vydání | Rok vydání |
Žánr | Žánr |
Cena od 12 320 Kč - 12 325 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking (Myhrvold Nathan)(Pevná vazba)
Zobrazit historii ceny Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking (Myhrvold Nathan)(Pevná vazba)
Historie nejnižsí ceny Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking (Myhrvold Nathan)(Pevná vazba). Porovnání obchodů, které prodávají Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking (Myhrvold Nathan)(Pevná vazba).
Closely Observed TrainsWhen Genius Failed: The Rise and Fall Sága o Hervaře - komentáře
- KozWohlleben Peter: Víš, Kde Jsou Děti StPojednání o případném pití vína - RabeLinc Vladimír, Kábele František: SlabiInteraktivní matematika 2 (AUDIO CD)Čo vzišlo z mojich pierJak to žije Traktor - Meredith SamanthVelitelé praporů SOS - Lášek RadanBrno 1939-1945 Roky nesvobodyOd edukace k sociální inkluzi osob se