Koldokol Bioláda višeň 230g BIO - diskuze
Výrobce: Koldokol
EAN: 8594165350114
Hmotnost obsahu: 230 g Podíl ovocné složky: 98 % V každé sklenici: 113 g ovoceŽelírující látka: výtažek z mořských řas agar a alginát sodný Složení: višně*, jablečný koncentrát*, želírující látky výtažky z mořských řas (agar a alginát sodný) *produkt ekologického zemědělství 100 g výrobku obsahuje 49 g višní Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem. Výroba džemu: Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním
Cena od 89 Kč - 98,50 Kč v 2 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Koldokol Bioláda višeň 230g BIO
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
KOLDOKOL Bioláda rybíz BIO 230 gDžem borůvka 284 g DALFOURNutrend Denuts Cream Nutrenella 250 g Lískáček 140gDžem špendlíkový 175gDžem fík 284 g DALFOURBIO Bioláda zahrada 230g KoldokolMandľový krém jemne sladký - SlowlandiNATU Karamella 140gLuskeeto Mák 70gValdemar Grešík Džem Angreštový extra Švestkový džem extra méně sladký 220 g
Přidat dotaz