SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Jak nakupovat a zpracovávat maso
0
0 hodnocení

Výrobce: Apetit

EAN: 9788087575390

Výrobní číslo: 9788087575390

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou). Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…). Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé! Seriál o mase je prvním bookazinem (formát Apetitu, paperback), který Apetit vydává.

Parametry

AutorVáclav Frič
Druh320 x 240
EdiceApetit speciál
ISBN978-80-87575-39-0
Jazykčeský; Česky
NOVINKA0
NakladatelstvíNakladatelství
Počet stran180; 200 x 290
Rok vydania2015
Rok vydáníRok vydání; 2015; 1 MPx
TypTyp
Vazbabrožovaná; pevná
jazykcs
ŽánrŽánr

Cena od 263 Kč - 369 Kč v 8 obchodech

  • Historie ceny Jak nakupovat a zpracovávat maso

Zobrazit historii ceny Jak nakupovat a zpracovávat maso

Historie nejnižsí ceny Jak nakupovat a zpracovávat maso. Porovnání obchodů, které prodávají Jak nakupovat a zpracovávat maso.

  • Související položky