Gastronomie - Miroslav Fišera - diskuze
Výrobce: 2THETA
EAN: 9788086380780
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendyv gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářskékomodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnostpotravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií,hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistickýchmetod v gastronomii.Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii odslovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena veslovenském jazyce.
Parametry
Autor | Miroslav Fišera |
Druh | 320 x 240 |
ISBN | 978-80-86380-78-0 |
Jazyk | český; Česky |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 300; 296 |
Rok vydania | 2017 |
Rok vydání | Rok vydání; 2017 |
Typ | Typ |
Vazba | vázaná; pevná |
Žánr | Žánr |
Cena od 306 Kč - 342 Kč v 4 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Gastronomie - Miroslav Fišera
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Magdalena Kožená, Ondřej Havelka & HisKČT 23 PodkrkonošíNemčina do ucha 1.dielAudio CD: Angličtina I. pro jazykové šEnglish File Fourth Edition ElementaryKamilka a její písničkyNízké Tatry, Poľana 1:100 000Roman a jeho písničkyEnglish File Fourth Edition Pre-IntermEuroWord Angličtina maxi verzeThe Order of Things (All That Remains)Věc (1982) (BLU-RAY)
Přidat dotaz