Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Schreiber Hugo, Schreiberová Jarmila, - diskuze
Výrobce: Perseus
EAN: 9788090475717
Výrobní číslo: 9788090475717
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Parametry
| Autor | Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová |
| Jazyk | český; |
| Nakladatelství | Perseus |
| Počet stran | 482 |
| Rok vydania | 2016 |
| Rok vydání | 2016 |
| Vazba | vázaná |
| jazyk | cs |
| Žánr | Žánr |
Cena od 467 Kč - 602 Kč v 5 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Schreiber Hugo, Schreiberová Jarmila,
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Proměna vnímání a zkušenost pravdy - M
Erika Bornová - Křehké monumenty / Fra
Renoir
Dejiny slovenskej literatúry I
V kůži Woodyho Allena
Omalovánka Krtek DIDACO A5 Obtáhni a v
Leonardo da Vinci
Aus dem Leben eines Taugenichts
MFP Vystřihovánky - Na farmě - 5300357
Za temnotou
Zaklínač II. - Meč osudu
Dvacet let v Arše - CD - Burian Jan

























Přidat dotaz