Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Schreiber Hugo, Schreiberová Jarmila, - diskuze
Výrobce: Perseus
EAN: 9788090475717
Výrobní číslo: 9788090475717
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
Parametry
Autor | Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová; Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yv; Jarmila Schreiberová |
Druh | 1920 x 1080 |
ISBN | 978-80-904757-1-7 |
Jazyk | český; česky; Česky |
Nakladatelství | Nakladatelství; Perseus |
Počet stran | 482 |
Rok vydania | 2016 |
Rok vydání | Rok vydání; 2016 |
Vazba | vázaná; pevná |
Žánr | Žánr; Naučná |
Cena od 459 Kč - 584 Kč v 6 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Schreiber Hugo, Schreiberová Jarmila,
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat dotaz