Brousek Lansky® Fillet & Bait Quick Edge - diskuze
Výrobce: Lansky®
Výrobní číslo: LSTCF
Nože se mohou při filetování ryb nebo při řezání návnad rychle ztupit. Quick Edge Fillet & Bait Knife takové nože udrží ostré nebo dá tupým nožům nové ostří několika málo tahy. Úhly ostření jsou přednastaveny na 22,5° pro dosažení úhlu ostří 45°.
Pokyny pro použití
Krok 1 - uchopte brousek do dlaně, prsty uvnitř ochrany na prsty, palec opřený o opěru
Krok 2 - umístěte nůž ostřím nahoru na pevný a plochý povrch, nechte asi polovinu čepele přečnívat přes okraj povrchu (například stolu); držte nůž pevně jednou rukou a druhou rukou jej začněte brousit
Krok 3 - umístěte otvor ve tvaru V na čepel na jejím konci u rukojeti; držte brousek zhruba v 90° úhlu k čepeli – větší sklon by způsobil malý výkon při ostření – a táhněte jej směrem ke špičce nože; vložka z karbidu wolframu bude postupně odstraňovat kov z ostří, čímž jej bude ostřit; opakujte 3x až 4x, vyvíjejte jen mírný tlak
Krok 4 – opatrně a důkladně očistěte ostří nože
Při používání tohoto brousku nehraje roli, zda jste pravák nebo levák.
Důležité: Předtím, než začnete používat brousek, přečtěte si pokyny. Nespěchejt
Cena 299 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Brousek Lansky® Fillet & Bait Quick Edge
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
MAM 2591 KNIFE Zavírací houbařský nůž,Nůž Garberg Multi-Mount s pouzdrem MOLZavírací nůž Z050 ANV® - barva rukojetDelphin Nůž NordisKarta SwissCard CLASSIC MODRÁ transparNůž OPINEL VRI INOX No.07 BUK s poutkeZavírací nůž OPINEL VR N°08 Carbon, dVictorinox MountaineerVictorinox Delémont RangerGrip 61Leatherman SkeletoolVictorinox Signature LiteVictorinox Picknicker černá 0.8353.3 š
Přidat dotaz