Albumina Vaječný protein v prášku granulovaná Pěna 1KG - diskuze
Výrobce: Agro
EAN: 08906046145458
Albumin – Vaječný protein v prášku, granulovaná SUPER PĚNA 1KG
Granulovaná albumina v v prášku od belgického výrobce Pulvivé je ideálním produktem pro ty, kteří hledají rychle pěnivý produkt pro cukrářské výrobky, těstoviny a další produkty.
Rozdíl mezi granulovaným a běžným gelovým albuminem spočívá v rychlosti napěnění – je 2-2,5krát rychlejší.
Proteinové prášky s vysokým obsahem bílkovin mají vynikající šlehací vlastnosti, srovnatelné s čerstvým tekutým vejcem se stejným pH. Po smíchání vytvářejí velký objem pěny, což z nich dělá nezbytnou součást pekařských a cukrářských výrobků (jako jsou sušenky), stejně jako cukrářských výrobků (marshmallowové pěny, sněhové pusinky, pěny apod. ). Každý druh prášku se vyznačuje odlišnou hustotou pěny (množství vzduchu obsaženého v struktuře bílkovin) a stabilitou pěny (někdy, kvůli které pěna zachovává určitou hustotu).
Granulovaný albumin v prášku je vynikající pojivo s mnohem větší želírovací silou než tekutý vaječný bílek se stejným pH. Po zahřátí vytváří prášek s vysokým obsahem gelu krystalickou strukturu, díky čemuž je gel odolný proti roztahování, ohýbání a roztržení. Protože dobře vážou a mají vysokou schopnost zadržovat vodu, jsou albuminové prášky klíčovou složkou při výrobě masa (klobásy, hamburgery, ?
Granulovaná albumina v v prášku od belgického výrobce Pulvivé je ideálním produktem pro ty, kteří hledají rychle pěnivý produkt pro cukrářské výrobky, těstoviny a další produkty.
Rozdíl mezi granulovaným a běžným gelovým albuminem spočívá v rychlosti napěnění – je 2-2,5krát rychlejší.
Proteinové prášky s vysokým obsahem bílkovin mají vynikající šlehací vlastnosti, srovnatelné s čerstvým tekutým vejcem se stejným pH. Po smíchání vytvářejí velký objem pěny, což z nich dělá nezbytnou součást pekařských a cukrářských výrobků (jako jsou sušenky), stejně jako cukrářských výrobků (marshmallowové pěny, sněhové pusinky, pěny apod. ). Každý druh prášku se vyznačuje odlišnou hustotou pěny (množství vzduchu obsaženého v struktuře bílkovin) a stabilitou pěny (někdy, kvůli které pěna zachovává určitou hustotu).
Granulovaný albumin v prášku je vynikající pojivo s mnohem větší želírovací silou než tekutý vaječný bílek se stejným pH. Po zahřátí vytváří prášek s vysokým obsahem gelu krystalickou strukturu, díky čemuž je gel odolný proti roztahování, ohýbání a roztržení. Protože dobře vážou a mají vysokou schopnost zadržovat vodu, jsou albuminové prášky klíčovou složkou při výrobě masa (klobásy, hamburgery, ?
Cena 530 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Albumina Vaječný protein v prášku granulovaná Pěna 1KG
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Ovčí sýr Queso Manchego D.o.p- 1kg
BOHEMILK Zahuštěné mléko Condé - nesla
Přepuštěné máslo Ghee Organické 900g C
Kultury Bakterie Bth na 1000l pro parm
Prášek z Irského mechu 10K 250g
Energie Do Kávy Konopná s Cbd 110 ml P
Tvrdý sýr z ovčího mléka (Istrarski Si
Bio přepuštěné máslo 245 g Ghee Easy
Malé horské sýry 25 kusů vakuově balen
Přepuštěné máslo Ghee 1 l Batom Bio
Španělský uzený kravský sýr Simon da C
Koncentrované mléko s hořčíkem 4% 12 k

























Přidat dotaz