Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g - diskuze
Výrobce: Adveni
EAN: 8594181850629
Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g
Návod k přípravě v domácí pekárně:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 370 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 370 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečtě v předehřáté troubě při 200°C cca hodinu.
Složení:kukuřičný škrob, bramborový škrob, amarantová mouka (15 %), tapiokový modifikovaný škrob, cibule sušená, dextróza, kousky rajčat sušené, guarová guma (zahušťovadlo), jedlá sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), bazalka sušená, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku), kyselina citronová (regulátor kyselosti)
Bezlepkový chléb Talián s amarantem je další vari
Návod k přípravě v domácí pekárně:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 370 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 370 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečtě v předehřáté troubě při 200°C cca hodinu.
Složení:kukuřičný škrob, bramborový škrob, amarantová mouka (15 %), tapiokový modifikovaný škrob, cibule sušená, dextróza, kousky rajčat sušené, guarová guma (zahušťovadlo), jedlá sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), bazalka sušená, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku), kyselina citronová (regulátor kyselosti)
Bezlepkový chléb Talián s amarantem je další vari
Cena 89 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Ošatka ratanová na kynutí chleba 25x9xChléb a bageta sada na pečení Lékué 3 DOVES FARM-FREEE Chlebová směs Bílá beForma na biskupský chléb 35 cm pocín -Ošatka rattan oválná 32x15x9 cm LÍSTKYOšatka rattan oválná 20x15x8 cm ORIONSilikonová nádoba na přípravu chleba LOšatka rattan - oválná 32x15x9cm - OriOrionOšatka rattan kulatá pr. 21 cm SRDCE OOšatka ratanová na kynutí chleba 25x12Ošatka ratanová na kynutí chleba 27,5x
Přidat dotaz