Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g - diskuze
Výrobce: Adveni
EAN: 8594181850629
Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g
Návod k přípravě v domácí pekárně:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 370 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 370 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečtě v předehřáté troubě při 200°C cca hodinu.
Složení:kukuřičný škrob, bramborový škrob, amarantová mouka (15 %), tapiokový modifikovaný škrob, cibule sušená, dextróza, kousky rajčat sušené, guarová guma (zahušťovadlo), jedlá sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), bazalka sušená, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku), kyselina citronová (regulátor kyselosti)
Bezlepkový chléb Talián s amarantem je další vari
Návod k přípravě v domácí pekárně:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 370 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 370 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečtě v předehřáté troubě při 200°C cca hodinu.
Složení:kukuřičný škrob, bramborový škrob, amarantová mouka (15 %), tapiokový modifikovaný škrob, cibule sušená, dextróza, kousky rajčat sušené, guarová guma (zahušťovadlo), jedlá sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), bazalka sušená, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku), kyselina citronová (regulátor kyselosti)
Bezlepkový chléb Talián s amarantem je další vari
Cena 89 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Orion CZ Ošatka rattan oválná 24x18,5xOšatka rattan oválná 43x16x7 cm ORIONChléb a bageta sada na pečení Lékué 3 Orion Ošatka rattan oválná 28 cmForma na biskupský chléb 35 cm pocín -OrionOšatka ratanová na kynutí chleba 23x23Ošatka rattan oválná 26x13x9 cm KLAS OOšatka ratanová na kynutí chleba 27,5xOšatka ratanová na kynutí chleba 21,5xDOVES FARM-FREEE Chlebová směs Bílá beOšatka rattan - kulatá 21cm Orion
Přidat dotaz