Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g
Výrobce: Adveni
EAN: 8594181850629
Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g
Návod k přípravě v domácí pekárně:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 370 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 370 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečtě v předehřáté troubě při 200°C cca hodinu.
Složení:kukuřičný škrob, bramborový škrob, amarantová mouka (15 %), tapiokový modifikovaný škrob, cibule sušená, dextróza, kousky rajčat sušené, guarová guma (zahušťovadlo), jedlá sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), bazalka sušená, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku), kyselina citronová (regulátor kyselosti)
Bezlepkový chléb Talián s amarantem je další vari
Návod k přípravě v domácí pekárně:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se dobře promísil. Do mísící nádoby přilijte 370 ml vlažné vody. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě:
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 370 ml vlažné vody nalijte do vhodné nádoby a vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečtě v předehřáté troubě při 200°C cca hodinu.
Složení:kukuřičný škrob, bramborový škrob, amarantová mouka (15 %), tapiokový modifikovaný škrob, cibule sušená, dextróza, kousky rajčat sušené, guarová guma (zahušťovadlo), jedlá sůl, slunečnicový lecitin (emulgátor), bazalka sušená, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku), kyselina citronová (regulátor kyselosti)
Bezlepkový chléb Talián s amarantem je další vari
Cena 89 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g
Zobrazit historii ceny Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g
Historie nejnižsí ceny Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g. Porovnání obchodů, které prodávají Adveni Bezlepkový chléb Talián s amarantem 500 g.
Forma na biskupský chlebíček Toro ( 39OrionOšatka ratanová na kynutí chleba 23x23Ošatka ratanová na kynutí chleba 36x14Ošatka rattan oválná 20x15x8 cm ORIONForma na chleba Tefal La Recyclé J5707Ošatka ratan, oválná 26x16x9cm - OrionToro Forma na srnčí hřbet 31,5 cmForma na biskupský chléb 35 cm pocín -Ošatka rattan obdélníková 28x17,5x8,5 Ošatka rattan oválná HOME MADE 32x15x9Ošatka rattan oválná 43x16x7 cm ORION