Ztužovač šlehačky Karina višeň 250g
Výrobce: Karina
Směs pro stabilizaci šlehačky a přípravu máslového krému s višňovou příchutí.
Použití: 250g Karina + 125g voda + 500g šlehačka (v případě máslového krému namísto šlehačky použijte 125g másla)
Postup:
šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).
máslový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat změklé máslo, vyšlehat do hladké hmoty.
Složení: glukóza, cukr, rostlinný olej palmový, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk plně ztužený kokosový, kyselina (E330), sušen
Použití: 250g Karina + 125g voda + 500g šlehačka (v případě máslového krému namísto šlehačky použijte 125g másla)
Postup:
šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).
máslový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat změklé máslo, vyšlehat do hladké hmoty.
Složení: glukóza, cukr, rostlinný olej palmový, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk plně ztužený kokosový, kyselina (E330), sušen
Parametry
Balení | 250g |
Použití | ke ztužení šlehačky |
Příchuť | Višeň |
Výrobce | IREKS ENZYMA s.r.o., Brno, ČR |
Značka | Karina |
Cena 62 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Ztužovač šlehačky Karina višeň 250g
Zobrazit historii ceny Ztužovač šlehačky Karina višeň 250g
Historie nejnižsí ceny Ztužovač šlehačky Karina višeň 250g. Porovnání obchodů, které prodávají Ztužovač šlehačky Karina višeň 250g.
Směs na piškotový dort Deluxe 1kg - FuPanna Cotta - RUFSměs bezlepková na red velvet 400g - CSměs na citrónovou buchtu s polevou - Dr.Oetker Solamyl škrob bramborovýSměs na lahodné donuty 500g - CakeSuppVanilmix směs pro přípravu pudinkovéhoSměs na křéhké těsto - RUFSměs na mramorovou bábovku 450g - RUFCremfix ztužovač ochucený Vanilka (1 kVanilkový puding 5x37g - RUFDr.Oetker Pařížský dort