Ztužovač šlehačky Karina ananas 250g - diskuze
Výrobce: Karina
Směs pro stabilizaci šlehačky a přípravu máslového krému s ananasovou příchutí.
Použití: 250g Karina + 125g voda + 500g šlehačka (v případě máslového krému namísto šlehačky použijte 125g másla)
Postup:
šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).
máslový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat změklé máslo, vyšlehat do hladké hmoty.
Složení: cukr, rostlinný olej palmový, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk plně ztužený kokosový, aroma, sušené mléko,
Použití: 250g Karina + 125g voda + 500g šlehačka (v případě máslového krému namísto šlehačky použijte 125g másla)
Postup:
šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).
máslový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat změklé máslo, vyšlehat do hladké hmoty.
Složení: cukr, rostlinný olej palmový, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk plně ztužený kokosový, aroma, sušené mléko,
Parametry
Balení | 250g |
Použití | ke ztužení šlehačky |
Příchuť | Ananas |
Výrobce | IREKS ENZYMA s.r.o., Brno, ČR |
Značka | Karina |
Cena 50 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Ztužovač šlehačky Karina ananas 250g
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Směs na korpus dortu Deluxe 500g - CakSměs na makronky 250g bílá - DecoraSměs na mini citronové muffiny - RUFSměs na barevné Cupcakes - Unicorn - RSměs na piškotový dort 1kg - FunCakesSměs na Red Velvet 1kg - FunCakesSměs na lahodné dortové těsto - RUFSandra Velvet směs na výrobu litých hmDr.Oetker Solamyl škrob bramborovýSměs bezlepková na red velvet 400g - CSměs na křéhké těsto - RUFZeesan ztužovač Čokoláda (0,5 kg)
Přidat dotaz