Zpracování vepřového masa - diskuze
Výrobce: Nakladatelství SCIENTIA s.r.o.
Tabule - plakát, rozměry: 67 x 96 cm. Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracování (bourání) a kuchyňské úpravě. Je určena především pro výuku technologie masa, zbožíznalství apod. na středních odborných školách a učilištích. Zároveň může být nabízena zpracovatelům a prodejcům masa, masných a uzenářských výrobků, kteří ji mohou použít k informování zákazníka nebo výzdobě svých prodejen a provozoven.
Parametry
NOVINKA | 0 |
Cena 114 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Zpracování vepřového masa
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Atlas fyziologie člověka - 6. vydání -Šerpa - PRVŇÁČEK - zelenáKladkaBřezen - tematický obrazÖsterreich im Überblick - mapa A3Zpracování vepřového masaStavba slovaStručná anglická mluvnice - Prušová JaNepravidelná slovesa v němčině - tabulGeometrické tvary a geometrická tělesaShoda podmětu s přísudkem /100×70/List A5 - pro různé příležitosti
Přidat dotaz