Zeelandia Ztužovač Zeesan natural 1 kg
Výrobce: Zeelandia
Sypký přípravek vhodný pro fixaci našlehané smetany.. Sypký přípravek je vhodný pro fixaci našlehané smetany. Ztužovač neutrální chuti je vhodný pro přípravu krémů do lehkých piškotových dortů, ale i na čokoládové dorty a další dezerty. Šlehačkou můžete zdobit dorty, řezy, cupckes i rolády. Šlehačku můžete dále dochucovat aromaty, oříšky, kokosem, čokoládou a dalšími příchutěmi.
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky.
Použití:
500 g Zeesan Neutral
625 g voda (+-25°C)
2500 g šlehačka
Zeesan smíchejte s vodou. Šlehačku našlehejte do konzistence jogurtu, poté vše smíchejte. Vložte minimálně na 1 hod. do lednice a nechte stabilizovat.
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky.
Použití:
500 g Zeesan Neutral
625 g voda (+-25°C)
2500 g šlehačka
Zeesan smíchejte s vodou. Šlehačku našlehejte do konzistence jogurtu, poté vše smíchejte. Vložte minimálně na 1 hod. do lednice a nechte stabilizovat.
Parametry
| Alergeny (vč. možné křížové kontaminace) | Mléko |
| Bílkoviny | 9.7 g |
| Distribuce | CZ |
| Energetická hodnota | 1643 kJ |
| Netto váha | 1000 g |
| Příchuť (aroma) | Neutrál |
| Sacharidy | 87.3 g |
| Vitamin E | 0.1 mg |
Cena 301 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Zeelandia Ztužovač Zeesan natural 1 kg
Zobrazit historii ceny Zeelandia Ztužovač Zeesan natural 1 kg
Historie nejnižsí ceny Zeelandia Ztužovač Zeesan natural 1 kg. Porovnání obchodů, které prodávají Zeelandia Ztužovač Zeesan natural 1 kg.
Smartflex Velvet mandle 250g
Ztužovač Liana 500g Pistácie - Kleis,
Ztužovač Liana 100g Borůvka - Kleis, s
Ztužovač Liana 100g Neutral - Kleis, s
Ztužovač Liana 500g Višeň - Kleis, spo
LABETA A.S. Puding čokoládový bez lepk
Bio nebio s. r. o. Jedlá soda 250g
Bujón bazalkový v kostkách
Ztužovač Liana 500g Neutral - Kleis, s
Ztužovač Liana 100g toffee - Kleis, sp
Allnature Jedlá soda 5kg
Ztužovač Liana 100g Višeň - Kleis, spo

























