SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Zavařování a konzervace - Jan Jílek

Zavařování a konzervace - Jan Jílek
0
0 hodnocení

Výrobce: Mgr. Milena Valušková

EAN: 9788086179674

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam.

Parametry

AutorJan Jílek
ISBN978-80-86179-67-4
JazykČesky
Počet stran232
Rok vydání2001
Vazbavázaná

Cena 90 Kč v 1 obchodě

Obchody, které prodávají Zavařování a konzervace - Jan Jílek

  • Historie ceny Zavařování a konzervace - Jan Jílek

Zobrazit historii ceny Zavařování a konzervace - Jan Jílek

Historie nejnižsí ceny Zavařování a konzervace - Jan Jílek. Porovnání obchodů, které prodávají Zavařování a konzervace - Jan Jílek.

  • Související položky