Zavařování a konzervace - Jan Jílek
Výrobce: Mgr. Milena Valušková
EAN: 9788086179674
Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam.
Parametry
Autor | Jan Jílek |
ISBN | 978-80-86179-67-4 |
Jazyk | Česky |
Počet stran | 232 |
Rok vydání | 2001 |
Vazba | vázaná |
Cena 90 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Zavařování a konzervace - Jan Jílek
Zobrazit historii ceny Zavařování a konzervace - Jan Jílek
Historie nejnižsí ceny Zavařování a konzervace - Jan Jílek. Porovnání obchodů, které prodávají Zavařování a konzervace - Jan Jílek.