Velký český kuchařský lexikon - diskuze
Výrobce: Dauphin
EAN: 9788072724307
Výrobní číslo: 9788072724307
Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků.\rVýběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou hauté cuisine, jak se ustálila před Velkou válkou, mj a jak se tříbila a doplňovala ve dvacátých a třicátých letech 20. století. V knize však jsou zahrnuty recepty pokrmů německých, rakouských, italských, anglických, ruských, polských, španělských, ukrajinských, tureckých, srbských, skandinávských, českých a dalších národů.\rUživatelsky upraveno a rozšířeno podnětným vysvětlujícím aparátem. Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo.\r
Parametry
| Autor | Josef Bittermann |
| Jazyk | český; |
| Nakladatelství | Dauphin |
| Počet stran | 784 |
| Rok vydania | 2012 |
| Rok vydání | 2012 |
| Vazba | vázaná |
| Žánr | Žánr |
Cena od 760 Kč - 893 Kč v 3 obchodech
Dotazy, recenze a diskuze k Velký český kuchařský lexikon
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení





































Přidat dotaz